kirunaspelen2Sol og gode snøforhold gjorde Kirunaspelen 11.- 13. april til en skifest. Deltakerne fra Melbo IL Skigruppa var i godt selskap med mange Vesterålinger denne helga.Fra Melbu deltok åtte familer med tilsammen 29 personer. 20 av disse deltok på renn, der 12 var juniorløpere. Totalt var det rundt 85 vesterålinger fra som fant veien til Kiruna denne helgen.

Vesterålen markerte seg godt på Kirunaspelen i år, med god innsats fra såvel yngre som eldre deltakere.
Resultatlister finner du HER...

Med så mange kjente fra samme region samlet ble det mye prat, vitsing og hygge rundt smørebordene. Stekende sol på fredag og søndag førte til at løypene ble nokså løse utover dagen. Jakten på riktig "lurium" og den perfekte struktur for å få glid på skiene var naturligvis et hett tema. Felles middag med Stokmarknes IL, Stålbrott IL og Sortland IL lørdag kveld forsterket den sosiale faktoren.

Søndagen ble avrundet med stafett. Trenere og foreldre stilte også på lag - til juniorenes store fornøyelse. For en gangs skyld var det deres tur til å stå på sidelinja og hoje frem løperne: "Kom igjen, nå!  Ta ut det siste, nå! Det er ikke påskeferie ennå!"

Skal vi trekke frem noen prestasjoner her må det bli Per Sigve Hansen fra Melbu. Familiefaren med to gutter som går for MIL, skøytet sin etappe på 5 kilometer med dialyseslangene lett synlig under T-skjorta. At han står i kø for nyretransplantasjon forhindret ikke 40-åringen å komme inn med lagets beste etappetid. En slik prestasjon er det bare å ta av seg skilua for...

PS: Vi hører gjerne fra dere som har bilder fra arrangementet som dere vil dele. Bildene kan evt sendes på epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - så kan vi samle dem i et galleri her på hjemmesiden.


kirunaspelen

 kirunaspelen6 lite

 kirunaspelen5 lite

 kirunaspelen4 lite

 

kirunaspelen3

Sponsorer

Melbu Systems 

 

REMA logo bare lave priser

hbv

nordlaks

arena2

fagfoto

iga

ptn

 

snn

 

ELService

 

 

vikt sponsor